POGOSTA vprašanja

Zakaj Moj-Kozmos svetovanje?

Ker razumem. Ker sem to doživela in ker so mi izkušnje pokazale kako naj si pomagam. Vsa izkustva nas bodo tako ali drugače spremljala celo življenje. Z znanjem in izkušnjami, ki sem si jih pridobila, vas želim popeljati do globljega razumevanja samega sebe, vas opomniti na vaše prednosti, sposobnosti, vedenjske vzorce in talente, skupaj z vami poiskati vaše najgloblje želje in predvsem poiskati pot za njihovo uresničitev. Dovolite mi poiskati ključ, ki vam bo odprl vrata do samospoznanja in izpolnjenega življenja.

Kaj vam nudimo v okviru Moj-Kozmos svetovanja?

V okviru svetovanja lahko prejmete: izkustveno svetovanje, numerološko vedsko svetovanje, tarot vedeževanje, angelsko vodenje in priporočila ter I-Ching nasvet.
V sklopu svetovanja bomo skupaj definirali vašo življenjsko pot in poiskali situacije, izzive in življenjske lekcije, ki vas na tej poti čakajo. Vse navedeno nam bo namreč pomagalo opisati vaš značaj, nadarjenosti in sposobnosti, povedalo nam bo kako delujete, četudi tako ne čustvujete, pomagalo pa nam bo tudi definirati, kakšen vpliv utegne navedeno imeti na vaše življenje. Lahko pa me pokličete tudi zgolj za kratek in hiter nasvet, kako ravnati v konkretni življenjski situaciji v kateri ste se znašli.

Izkustveno svetovanje

S pridobljenim znanjem in življenjskimi izkušnjami vam lahko nudim potrebno oporo, ki bo namenjena samo vam. Vem namreč, da se vsakdo kdaj znajde v »slepi ulici« in takrat je izjemno dragocena pomoč in podpora ustrezno usposobljenega sočloveka, ki zna prisluhniti in nas usmeriti na pravo pot. Svetovanje je namenjeno vsem, ki si želite izboljšati kvaliteto svojega življenja in medsebojnih odnosov; imate težave v partnerskih ali družinskih odnosih; ste se znašli v stiski in ne veste, kako naprej; se spopadate z življenjskimi izzivi kot so: osamljenost, razveza, smrt v družini, depresija, brezposelnost, bolezni; želite izboljšati svojo samopodobo; se soočate z depresivnostjo, pomanjkanjem volje in življenjskega smisla; bi se radi naučili konstruktivnega ravnanja s svojimi čustvi: strahovi, jeza, žalost in občutek osamljenosti, zamere in podobno.

Numerološko vedeževanje (tudi na temeljih vedske tradicije)

Numerologija je čudovito orodje za spoznavanje samega sebe; razumevanje sprememb v življenju; občutenje in razumevanje ciklov življenja; določanje izzivov; spoznavanje vsega kar lahko dosežemo; prepoznavo naših talentov… in še marsikaj. S pomočjo numerologije si lahko ustvarimo lepše življenje – pogledamo v preteklost, razumemo sedanjost in lažje, na temeljih preteklosti, načrtujemo prihodnost. Ponuja nam smernice za zmanjšanje dejavnikov in lastnosti, ki bi nam lahko v prihodnosti škodili. Numerološko svetovanje je primerno tako za posameznike, pare, podjetja, kot tudi za starše, ki načrtujejo otrokovo pot in želijo izkoristiti vse dane potenciale.

Praktičen pomen numerologije?

Osebna numerologija, ki temelji na rojstnem datumu in imenu, nam pomaga: odkriti lastne potenciale in življenjsko poslanstvo; živeti v skladu z vibracijami tekočega leta, meseca in dneva; pri izbiri partnerja; pri izbiri poklica; pri izbiri primernih datumov za pomembne sestanke, investicije, projekte, podpis pogodb, registracijo podjetja, potovanja…; pri izbiri kandidatov za zaposlitev; pri skrbi za zdravje; pri izbiri ustreznega imena za otroka idr. Numerologija je lahko uporabna tudi pri: izbiri srečnega imena podjetja in izdelkov; izbiri hišnih številk, primernih za bivanje; analizi imen mest in držav, kamor se nameravamo preseliti; analizi telefonske številke za delo idr.

Angelsko vodenje in priporočila

Klicanje angelov in vnebovzetnih mojstrov na pomoč v življenjskih situacijah nikakor ne gre enačiti z njihovim čaščenjem. Prej bi rekla, da je to zelo podobno klicu v sili. Božanstev ne častimo, temveč smo jim hvaležni za njihov obstoj in pomoč, ki nam jo nudijo vedno, ko jih pokličemo.

Kako se izvaja Moj-Kozmos svetovanje?

Svetovanje izvajam po telefonu. Morebitno numerološko analizo vam pripravim po prejemu vaših podatkov. Pokličite ali mi napišite kaj vas zanima in dogovorili se bomo za ustrezen termin.

Tarot vedeževanje ali kaj je tarot?

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Je pomembno orodje za samorazvoj, ki lahko potrdi in obudi posameznikove intuitivne procese. Tarot je uporaben za svetovanje in preverjanje konkretnih življenjskih situacij ter je hkrati prerokovalno in sinhronistično ogledalo notranjih in zunanjih sprememb posameznika. Poleg tega je Tarot sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj in dilem vsakdanjega življenja. Vsak človek v različnih življenjskih obdobjih izkusi arhetipe in doseže različne stopnje mojstrstva, ki vse odsevajo naše duševne, čustvene in duhovne izzive ter prirojene talente.

I Ching nasvet ali kaj je I Ching?

I Ching je na prvi pogled samo knjiga, ki je temeljno besedilo kitajske modrosti in filozofije. Pa vendar je to več kot knjiga, je živ, življenjski orakelj, previden in vseviden učitelj, ki nam vedno da brezhiben nasvet. Nanj se lahko obrnemo ob prav vsaki življenjski prelomnici. I Ching izhaja iz resnice, da ima vsak človek v svojem značaju tako pozitivne kot tudi negativne strani in nas uči kako se pravilno odzvati na negativne vplive od zunaj, da nam ti ne škodijo. Poleg tega nas I Ching vzpodbuja h gojenju skromnosti, zavestnosti, sprejemanja, prilagodljivosti, sočutja, vzdržnosti, nedolžnosti, vztrajnosti, strpnosti, zadržanosti, zvestobe notranji resnici, potrpežljivosi, odprtosti, nenavezanosti, vestnosti, uravnovešenosti in notranji neodvisnosti. Prav tako želi, da odvržemo strah, jezljivost, poželenje, objestnost, napadalnost, stremljivost, grobost, zvijačnost, zasledovanje sebičnih ciljev in razbrzdanost.

I Ching hexagrami?

Originalni I Ching ima 4900 kitajskih pismenk. Knjiga je razdeljena v 64 kratkih poglavij. Vsako poglavje se ukvarja z simbolom sestavljenim iz šestih črt – ta simbol se imenuje GUA in prevaja kot HEXAGRAM. Črte kitajci imenujejo YAO. Obstajata dve vrsti črt YIN YAO (- -), ki simbolizira žensko energijo, nežnost in šibkost, parna števila, pasivnost in ima negativne atribute, ter YANG YAO (–), ki simbolizira moško energijo, moč, neparna števila in aktivnost in ima pozitivne atribute.

Zakaj I Ching in kako se izvaja I Ching prerokovanje?

I Ching, živ življenjski orakelj, je namenjen prerokovanju in svetovanju (pridobivanju nasveta). Vprašate lahko za konkreten nasvet glede vaše trenutne, konkretne situacije ali pa samo za splošne smernice v zvezi s konkretno situacijo. Za I Ching prerokovanje se uporabljajo trije kovanci, ki se mečejo šestkrat, na podlagi teh se določi oblika šestih črt, ki sestavljajo heksagram. I Ching odgovori na vaše vprašanje so konkretni odgovori, saj I Ching naravnost svetuje, kaj storiti v konkretni situaciji, da bi vam uspelo.

Kako postaviti I Ching vprašanje?

Ob vsakem prerokovanju se sme postaviti le eno vprašanje. Vprašanje mora biti jasno in preprosto in ne splošno. Izogibajte se nejasnih vprašanj in vprašanj s katerimi bi se izbiralo med več možnimi rešitvami, saj utegne biti v tem primeru odgovor nejasen, nemogoč ali vsaj bistveno otežen. Pazite, da boste pri postavljanju vprašanja nanj resnično osredotočeni, saj heksagram prevzame vašo energijo.
Primer vprašanja: Ali naj najamem kredit za nakup stanovanja?

Kaj prejmem kot odgovor na I Ching vprašanje?

Na podlagi vašega vprašanja se oblikuje heksagram, ki ima svoje ime, kratek in daljši opis ter opis vseh šestih črt. Prvi heksagram je osnovni odgovor na vaše vprašanje, v katerem je za odgovor pomemben opis heksagrama ter besedilo ti. spremeljivih črt, ki se v nadaljevanju spremenijo v njihovo nasprotje, s čimer dobimo drugi heksagram, katerega opis nam pomaga dodatno osvetliti napotke iz prvega heksagrama. Na koncu je še osebna razlaga obeh heksagramov, kot odgovor na vaše vprašanje (primer odgovora). Dostop do odgovora v obliki povezave prejmete na vaš e-poštni naslov.

Kako dobiti I Ching nasvet?

Da dobimo nasvet moramo najprej biti odprti. K I Chingu moramo pristopiti iskreno, opustiti sumničavost in nezaupanje v nam manj znano ter biti pripravljeni izprašati svoj značaj ter ga spremeniti, ko nam je to svetovano. Le tako lahko tudi v breizhodni situaciji pričakujemo pozitiven izzid.

Kakšna je cena minute pogovora preko komercialne številke?

Cena komercialne telefonske številke

Ceno klica na minuto obračunava vaš operater in je cena z vključenim 22% DDV. Kot uporabniki te spletne strani, soglašate z informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju.

Priporočamo, da preden pokličete komercialno številko 090, pri vašem ponudniku mobilne telefonije preveriti strošek klica.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen na komercialnih linijah 090 in ostalih storitev, brez predhodnega obvestila.

Cena minute – ponudnik Telekom = 2,19 Eur/min
Ceno klica iz drugega omrežja določa vaš operater.

V ceno je vključen DDV!

Back to Top
Skip to content